Gå före i kön

Tydligen, om man har medlemskort i Riksförbundet för mag- och tarmsjuka, kan man visa det och gå före i kön på GeKås i Ullared. Jag hade väl föredragit om det hade gällt på alla schyssta sommarkonserter, i snabbköpskassan eller i kön till Balder på Liseberg. But still!

Jag undrar om det är för att de fattar att om man får stå i kö för länge så kan det hända en olycka...

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha! Så för allas trevnad bör personer med magproblem slippa kön. Det får mig att tänka på en intervju jag förberedde inför dagens sändning. Det är inte alls samma sak, men ändå, killen ifråga hade varit magsjuk dagen innan så han sa "om jag säger INTE NU när ni ringer så är jag lite upptagen på toaletten". Höhö. Vi anpassade telefonkön efter honom.

2011-04-26 @ 22:11:10
URL: http://mariaimono.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Hej där!



Fin blogg, här blev det hög igenkännings faktor :-)



Har haft UC i snart elva år och somliga dagar kan jag känna mig så fruktansvärt less på att känna mig begränsad.

Jag kan tex bli helt galen på affärer som inte har toalett.

Eller de som har, men inte lånar ut till kunder.



Tänkte på medicin kostnaderna du skrev om i ett tidigare inlägg.

Jag har mina uppdelade på ett Apoteks konto så man betalar högkostnads-avgiften uppdelad på tolv månader. Då blir det "bara" kring 170 kr/mån.



Då svider det lite mindre.



Kram från en medsyster.

2011-05-17 @ 16:58:39
Postat av: Magkänsla

@Maria: höhö



@Jeanette: Tack! Bra tips om apotekskonto! Ska definitivt kolla upp det!



Kram Hanna

2011-05-17 @ 17:13:34
Postat av: Tina

Det blir besvärligt när man är för frisk för 112, men för sjuk för sjukvårdsupplysningen och för sjuk för att gå ut. En dag ringde jag till mag och tarmmotagningen i början av telefontiden och telefontiden tog slut innan jag kom fram. Gick på toa. Ringde sjukvårdsupplysningen, det gick 20 min sen toa, ringde igen, 20 min senare toa igen, ringde igen. Gick väll 20 minuter, sen sprang jag till toan. Bara för att upptäcka att jag sket på mig i byxorna. Bytte byxor. Ringde växeln på sjukhuset, förklarade att hon skulle koppla mig till person X trots att telefontiden hade gått ut. Förklarade att jag hade diarre på grund av ulcerös kolit. Att jag ringt om och om igen, under hela telefontiden och blivit flyttad längst bak i kön för varje gång jag behövt gå på toa. Det var förnedrande, att behöva förklara, men det gick bra. Jag tala med rätt person och fick reda på hur mycket jag skulle öka min dos av mediciner. Tur i oturen hade jag ett helt lager med medicin och behövde inte gå ut och handla. Kön på apoteket brukar ju vara ännu längre...

2011-05-19 @ 00:37:01
Postat av: Magkänsla

Hej Tina,



Hujedamig. Det låter verkligen helt absurt besvärligt. Jag har kommit överens med min läkare om att jag får öka min dos på eget bevåg (inom vissa gränser) när jag känner att det behövs. Aldrig mera telefonkö till sjukvårdsupplysningen!



Kramar till dig!

Hanna

2011-07-04 @ 18:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0